Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Veroniko, jste krásná dívčina, ale s Vašimi názory se neztotožňuji. Ohledně Středočeské university jdete ve stopách bývalého člena ODS, pak člena ČSSD, t.č. arestovaného. Možná bych šel cestou rozšíření kapacit Karlovy university.

Být Vámi bych se soustředil na to, aby ODS byla skutečnou pravicovou stranou, nejen s pravicovou rétorikou, ale především s pravicovou praxí, která by skutečně dávala přednost svobodným, přirozeným a pravicových vztahům, a nikoliv sociálnímu až socialistickému levičáckému inženýrství. Zakládal jsem ODS v malém, a proto mne velmi mrzí, když se od odeesáků dovídám, že pravicová politika v Česku není možná, když odeesáci nemají odvahu prosazovat pravicové, svobodné a přirozené vztahy! Jste si toho vědoma, že Václavu Klausovi ve skutečnosti nešlo tolik o založení pravicové strany jako o moc v tomto státě? Jste si vědoma, že mnohým odeesákům nejde tolik o pravicové ovlivnění politiky jako o vlastní politický byznys? Budete mít odvahu s tím něco dělat, nebo budete řadovou odeesačkou?

:-)

0 0
možnosti
PN

P32e90t86r 83N12e62d51v96ě32d

22. 9. 2020 23:16

Jak je možné, že v nedávné době holčina odmaturovala na zdrávce a mohla se zapojit do práce v zdravotričkem zařízení. Kdo zavedl, že dnes tatáž holčina po absolvování zdrávky může pod dozorem akorát utírat zadky?

1 0
možnosti

To Vám autorka článku určitě nedokáže vysvětlit. Tento zvrhlý zvrat vyučování lékařů sester a pomocných pracovníků, pro který mnozí zdravotníci odcházejí do ciziny, je dán zvrhlým lobováním určitých skupin! :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 403x
Veronika Luňáková z Neratovic, kandidátka do Evropského parlamentu za Občanskou demokratickou stranu v roce 2019.

Seznam rubrik